Voor snel & betrouwbaar transport


WAT WE DOEN

Wij zijn vooral actief in het vervoer van bloemen, planten, groente en fruit met koeloplegger, maar vele soorten transport zijn mogelijk, zowel nationaal als internationaal. 


De transportwerkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van andere transportondernemingen. De opleggers worden door de opdrachtgevers beschikbaar gesteld.


Door de jarenlange ervaring weten wij wat er van ons verwacht wordt. Onze missie is om dit snel te doen en een betrouwbare partner te zijn.

EN VOOR WIE

We werken o.a. voor Visbeen Transport, waar wij vooral ingezet worden voor Dailyfresh Logistics voor geconditioneerd vervoer en verzorgen het dagelijks vervoer van bloemen, planten, groente en fruit naar hoofdzakelijk het Verenigd Koninkrijk.


We hebben veel werk gedaan voor Verboon Transport voor het transport van agrarische producten, vooral aardappelen en uien.


Wij zijn actief geweest in het vervoer van maritieme containers voor Van der Most Transport.  In het verleden is het allemaal begonnen met het transporteren van vee.

OVER ONS

Ons transportbedrijf is in 1988 opgericht door Pieter van Waalwijk van Doorn. Hij komt van oorsprong uit een 'transportfamilie'.  Met zijn vader heeft hij jarenlang vee vervoerd in het transportbedrijf dat zijn opa ooit begonnen is voor het transport van vee en vlees. Waar zijn opa een wagenpark van 5 vrachtwagens had, moest zijn vader van onderaf starten met zij​​​​n eigen aanhanger om zich zo op te werken in het bedrijf. Ook Pieter heeft zich op deze manier in het bedrijf van zijn vader gewerkt. Dit is de basis geweest voor zijn eigen transportbedrijf dat bekend staat om zijn snelheid en betrouwbaarheid.  

  • Snel en betrouwb​​​​​​​​​aar
  • Jarenlange ervaring
  • Prettig​e zakenpartner met ondernemersgeest
  • Eigen vergunningen
  • Verschillende vormen van transport mogelijk

HET WAGENPARK

VOLVO FH 540 


Wij rijden met een voorloopas trekker van het merk Volvo met 540pk. Deze is voorzien van een schuifschotel waardoor wij vele soorten opleggers kunnen aankoppelen. Onze Volvo heeft diverse fraaie accessoires en een zelf ontworpen spuitwerk om een eigen uitstraling te geven.  Het kleinschalige onderhoud wordt in eigen beheer uitgevoerd. Voor een frisse en professionele uitstraling wordt de wagen wekelijks gewassen.

RENAULT MASTER


Voor het vervoer van paarden en pony's hebben wij de beschikking over een Renault Master Parados Sport met Roelofsen opbouw voor het vervoer van 2 paarden of pony's. Deze wordt vooral ingezet voor het vervoer naar lessen en wedstrijden van stal 'De Karperhoeve"

​​​​DE FAMILIEGESCHIEDENIS

Het transportbedrijf vindt zijn oorsprong in de jaren 30 van de vorige eeuw. Mijn opa, ook P.H.C. van Waalwijk v Doorn, handelde in hooi en stro, wat hij zelf vervoerde met paard en wagen. Ook werd er al vee vervoerd. Hij bracht koeien lopend aan de hand naar de veemarkt. Na de oorlog schafte hij een veewagen aan, een Federal. Hiermee startte ook het vervoeren van vee. De dieren werden geladen bij boeren in de directe omgeving van Schiedam, de toenmalige vestigingsplaats van het bedrijf. Hoofdzakelijke bestemmingen waren de veemarkten van Rotterdam, Delft, Leiden en Utrecht. Op de veemarkt werden dan weer koeien geladen en naar de slachterijen van o.a. Schiedam, Rotterdam en Delft gebracht. Later begon mijn Opa ook met het vervoeren van vlees. Het bedrijf groeide door en in totaal kwamen er drie wagens te rijden; een voor vee, een voor vlees en een kon omgebouwd worden. 's Morgens vee, goed schoonmaken dan 's middags dezelfde koeien maar dan als biefstuk naar de slagers.

Lees verder

CONTACT

PHC v Waalwijk v Doorn Transport
Zuidbuurt 7
3141 EN Maassluis
0651-866246 | info@pvwaalwijkvdoorn.nl 

Copyright tekst P. van Waalwijk van Doorn  | Ontwerp CONVERSIONZ.nl  2019